За нас

Офис Материали е бързо развиваща се фирма основана през 2015 г. и е специализирана в предлагането на: канцеларски материали, офис оборудване, мебели, IT продукти, хигиенни материали, месечен абонамент за почистване на офис.

За времето от основаването си Офис Материали успя да изгради коректни и професионални взаимоотношения, както към своите клиенти така и към своите бизнес партньори, благодарение на добре мотивираният и високо квалифицираният си екип.

Офис Материали няма лимит за минимална поръчка и минимална доставка /тоест изпълняваме всички поръчки съобразени с изискванията на нашите клиенти/.

Поръчките си можете да правите на телефон, факс, е-mail и в интернет магазина. На Ваше разположение по всяко време от Понеделник до Петък в часовете 09.00-17.30 часа има работещ телемаркетинг оператор. В случай на липсваща стокова наличност от заявката, наш представител се свързва по телефон или мейл с лицето изготвило заявката и го уведомява за срок на получаването й . В случай на съгласие от възложителя можем да доставим артикул със сходни по качество параметри с липсващия такъв.

Направените заявки доставяме със собствен транспорт, но разчитаме и на куриерски фирми за доставки в цялата страна.

Доставки:

  • За София – БЕЗПЛАТНА до 24 часа след направена поръчка.
  • За цялата страна – 48 часа след направена поръчка /до 100 лв. доставката е за сметка на получателя/.
  • За доставка на копирна хартия извън София цената се уточнява допълнително в зависимост от поръчката.